De Hormoonfactor

Resultaatgericht

Creëer een nieuwe leefstijl

Voel je fit & energiek

Ga happy door het leven

Gecertificeerd

Kennis & expertise

06 - 303 898 31

Ik informeer je graag!

JK sport in Nijmegen biedt de Hormoonfactor ® aan als behandelmethode.

Vaak staan we niet voldoende stil bij de aanwijzingen die ons lichaam ons geeft. De klacht moet eerst erg genoeg zijn om iets te gaan veranderen. Je voelt je futloos, afvallen lukt maar niet of je ervaart stress vanuit je werk of sociale omgeving. Dit betekent dat je uit hormonale balans bent. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om meteen te starten met verandering. Zo kan bijvoorbeeld hormonale depressie als gevolg van hormonale disbalans op tijd worden voorkomen. Door middel van hormoonhuishouding wil ik jou helpen je lichaam te leren kennen. Zo kom ik te weten wat je lichaam nodig heeft om je hormoonbalans op peil te houden en te herstellen. Deze methode heet de Hormoonfactor ®.

hormoonfactor

Hormoonhuishouding

Ons lichaam staat nooit stil. Het streeft er altijd naar om je hormonen in balans te houden. Dit proces wordt ook wel homeostase genoemd. Een natuurlijk proces dat je kan ondersteunen door je geestelijke en fysieke veerkracht te stimuleren, bijvoorbeeld met positief denken, voldoende beweging en gezonde voeding. Kom jij op een van deze punten tekort? Dan kan er sprake zijn van een hormonale disbalans. Bij jezelf kan het herkennen van symptomen vaak lastig zijn. Aarzel echter niet om contact op te nemen voor een consult, want uiteindelijk kan bijna alles van invloed zijn op jouw hormoonhuishouding. Tijdens dit consult bekijken we jouw klachten en de mogelijkheden om je hormonen weer in balans te brengen. Mijn coaching bestaat uit een combinatie van goede voeding en training, maar ook uit het stimuleren van je geestelijke veerkracht. Indien nodig verwijs ik door naar een specialist om jou zo goed mogelijk te helpen.

Heb je last van symptomen die duiden op een hormonale disbalans?

Neem dan contact op voor een Hormoonfactor ® consult.

Programma Hormoonfactor ® behandeling

In het gezondheidsprogramma de Hormoonfactor ® komen alle elementen van een gezonde leefstijl samen. Voldoende beweging, een ontspannen levenshouding en de juiste voeding zorgen niet alleen voor een gezond en fit gevoel en een gezond gewicht, maar helpen bovendien bij het verminderen en vaak zelfs verdwijnen van gezondheidsproblemen. Grondlegger Ralph Moorman onderzocht de invloed van hormonen op de gezondheid en ontdekte dat een disbalans in de hormoonhuishouding vaak een achterliggende oorzaak is bij gezondheidsklachten. Door je hormoonhuishouding weer op peil te brengen zul je merken dat je je fysiek en mentaal beter gaat voelen. Vanuit een Hormoonfactor ® consult kunnen vervolgens ook weer stappen genomen worden op het gebied van personal training, voeding en stressmanagement.

Neem gerust contact op met JK sport in Nijmegen voor meer informatie over de Hormoonfactor ®.

Om te bepalen wat ik voor jou kan betekenen en of mijn programma’s aansluiten op jouw wensen, wil ik graag eerst kennismaken. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Daarnaast geef ik jou direct tips en advies mee, zodat je praktisch al aan de slag kunt gaan! Vul nu het formulier in voor een gratis intakegesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

JK Sport

Jaap Kleinstapel
Spoorstraat 23
6663 AE Nijmegen (Lent)

KvK 57793069

Telefoon

06 - 303 898 31

E-mailadres

info@jksport.nl

Kijk ook op

www.jksport.nl

Volg mij op social media