Over

Resultaatgericht

Creëer een nieuwe leefstijl

Voel je fit & energiek

Ga happy door het leven

Gecertificeerd

Kennis & expertise

06 - 303 898 31

Ik informeer je graag!

Jaap Kleinstapel

Sinds mei 2013 werk ik vanuit mijn bedrijf JK sport in Nijmegen als personal trainer en coach. Elke dag weer vind ik het fantastisch om te mogen bijdragen aan de gezondheid, en daarmee het levensgeluk, van anderen.

Opvallend veel van mijn trainees zijn bij mij terechtgekomen vanuit een diepere wens om hun leefstijl te veranderen. Vaak was zo’n wens al langer aanwezig, maar lukte het niet om zelfstandig oude patronen los te laten. Het geeft mij een kick om te helpen die motivatie om te zetten in een blijvende gezonde en bewuste leefstijl. Als je goed wilt samenwerken moet er een klik zijn en moet je weten wat je aan elkaar hebt. Wat verwacht je van jouw trainer en coach? Ik heb een eigen aanpak en stijl die is ontstaan door wat ik zowel in mijn persoonlijke als professionele leven tot nu toe heb meegemaakt. Het is fijn als je dat weet en nog fijner als jou dat aanspreekt.

Personal trainer
Personal trainer

Mijn motivatie

Ik weet uit eigen ervaring dat een verandering veel van je vraagt. Je oude gedrag is zo vertrouwd en je hebt geen garantie op succes als je wat anders probeert. Je weet dat het oude niet meer klopt, maar hoe moet het dan wel? Dat is dan ook precies het moment waar ik voor mensen klaar wil staan. Door mijn persoonlijke ervaringen en kennis, maar vooral mijn sterke invoelende vermogen lukt het steeds weer om anderen te helpen hun doel te bereiken. Om van dichtbij dit proces samen met iemand te kunnen volbrengen geeft mij enorm veel voldoening. Er is in mijn ogen niets mooiers dan iemand met zo’n sterk verlangen naar verandering in dat unieke proces bij te staan!

Willen, begrijpen, ervaren en doen

Ken je dat? Je wilt heel graag veranderen, maar na een tijdje voelt willen meer als moeten? Dat is het moment dat de klad erin komt, want moeten betekent dat de motivatie buiten jezelf ligt. Je gaat sporten omdat je anders op je kop krijgt van je trainer of omdat je hebt betaald voor een sportschoolabonnement. Ik zorg ervoor jij je motivatie uit jezelf blijft putten. Ik laat je bij elke training tot het uiterste gaan, zodat je dat uiteindelijk zelf gaat willen. Dat doe ik door je te helpen begrijpen en ervaren hoe jouw lichaam werkt en wat het nodig heeft. Daarmee wordt het veel makkelijker om een gezonde leefstijl eigen te maken. Je krijgt een nieuwe leefstijl die je voor geen goud meer wilt inruilen voor je oude patronen!

Personal trainer

Neem gerust contact op met JK sport in Nijmegen voor meer informatie.

Om te bepalen wat ik voor jou kan betekenen en of mijn programma’s aansluiten op jouw wensen, wil ik graag eerst kennismaken. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Daarnaast geef ik jou direct tips en advies mee, zodat je praktisch al aan de slag kunt gaan! Vul nu het formulier in voor een gratis intakegesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

JK Sport

Jaap Kleinstapel
Spoorstraat 23
6663 AE Nijmegen (Lent)

KvK 57793069

Telefoon

06 - 303 898 31

E-mailadres

info@jksport.nl

Kijk ook op

www.jksport.nl

Volg mij op social media