Personal Training

Resultaatgericht

Creëer een nieuwe leefstijl

Voel je fit & energiek

Ga happy door het leven

Gecertificeerd

Kennis & expertise

06 - 303 898 31

Ik informeer je graag!

JK sport in Nijmegen helpt jou fitter worden en gezonder leven.

Ik help jou zo optimaal mogelijk te werken aan je lichamelijke, maar ook je mentale conditie. Mensen die kiezen voor personal training doen dat vaak vanuit een sterke wens om zich als mens in het geheel verder te ontwikkelen. Ze besluiten bewust om goed voor zichzelf te zorgen. Deze motivatie kan voortkomen uit de wens voor spieropbouw tot weer in je trouwjurk kunnen passen tot nog willen stoeien met de kleinkinderen. Ik herken deze achterliggende wens en weet wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Om jou die nieuwe levensstijl blijvend eigen te laten maken, ben ik als personal trainer alert op jouw valkuilen en behoed je voor blessures.

Personal trainer Nijmegen
Personal trainer Nijmegen

Afvallen met een personal trainer

Afvallen met een personal trainer in Nijmegen, hoe gaat dat nu? Allereerst krijg je altijd een introductietraining om te onderzoeken wat jij nodig hebt. We bespreken jouw persoonlijke leerdoelen en onderzoeken hoe jouw lichaam functioneert. We ontdekken waar je kracht zit en wat je nog verder kunt ontwikkelen. Na afloop hebben we een concreet trainingsplan met haalbare doelen. Ook kan dit plan worden aangevuld met voedingsadvies of andere behandelingen, zoals een Mylogenics behandeling. JK sport biedt verschillende trainingsvormen aan: personal, duo en small group training. Ook kan je deelnemen aan bootcamp trainingen.

Wat is mylogenics?

Heb ik je getriggerd? Wil je met behulp van een personal trainer afvallen?

Neem dan contact op met JK sport in Nijmegen. Om te bepalen wat ik voor jou kan betekenen en of mijn programma’s aansluiten op jouw wensen, wil ik graag eerst kennismaken. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Daarnaast geef ik jou direct tips en advies mee, zodat je praktisch al aan de slag kunt gaan! Vul nu het formulier in voor een gratis intakegesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

JK Sport

Jaap Kleinstapel
Spoorstraat 23
6663 AE Nijmegen (Lent)

KvK 57793069

Telefoon

06 - 303 898 31

E-mailadres

info@jksport.nl

Kijk ook op

www.jksport.nl

Volg mij op social media