Reviews

Resultaatgericht

Creƫer een nieuwe leefstijl

Voel je fit & energiek

Ga happy door het leven

Gecertificeerd

Kennis & expertise

06 - 303 898 31

Ik informeer je graag!

5,0 rating
4 maart 2019

De trainingen met Jaap heb ik altijd als pittig en ook leuk ervaren. Hij maakt het niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk, wel uitdagend! Hij coacht met enthousiasme, vanuit je eigen doelen, en besteedt veel aandacht aan je houding/ de techniek zodat je de oefeningen zo uitvoert dat ze effectief zijn en blessures voorkomt. Hij weet ook veel van voeding, omgaan met stress, lifestyle, in relatie tot bewegen. Hij is betrokken en professioneel. Oja de sportmassage niet te vergeten, pijn is fijn zullen we maar zeggen.

Annelien
5,0 rating
1 maart 2019

Wij trainen sinds een paar jaar bij Jaap en het bevalt super. Hij heeft een persoonlijke aanpak en hij houdt rekening met je situatie, kracht en wensen. Jaap heeft een prettige persoonlijkheid en is super betrokken. Ik merk aan mijn lichaam dat het meer aan kan en als er klachten zijn, dat deze ook weer snel verdwijnen. We hopen nog lang met hem te kunnen trainen!

Marloes van de Wetering
5,0 rating
1 maart 2019

Ik train alwee 1,5 jaar bij Jaap. Met gevarieerde maar gerichte trainingen hebben we aan een sterker gestel gewerkt. Je traint spieren waarvan je soms niet wist dat je ze had. Jaap bekijkt je ook in zijn geheel: hoe zit het met je voeding, eetpatroon, hoe zit je in je vel, werkdruk, hoe is het thuis etc. Daardoor krijg je een gerichte aanpak en training.

Christian