Reviews

Resultaatgericht

Creëer een nieuwe leefstijl

Voel je fit & energiek

Ga happy door het leven

Gecertificeerd

Kennis & expertise

06 - 303 898 31

Ik informeer je graag!

5,0 rating
28 februari 2019

Ik moet bekennen dat ik nooit echt heel goed geweest ben in het luisteren naar mijn lichaam. Vooral in drukke tijden probeerde mijn lichaam me geregeld iets te vertellen, maar te vaak was er dan sprake van ‘miscommunicatie’ of ik begreep de boodschap gewoon niet. Het gevolg: mijn lichaam (lees: onderrug) trok een paar keer per jaar aan de noodrem, waardoor ik soms dagenlang plat moest liggen van de pijn.In mei 2016 ben ik via mijn fysiotherapeut in contact gekomen met Jaap. Mijn fysiotherapeut kon ‘mijn probleem’ altijd erg goed oplossen, maar nu was het tijd voor een structurele aanpak. Door gerichte training de dis-balans in mijn lichaam verminderen. Jaap heeft hierbij een cruciale rol gespeeld. Als personal trainer, maar ook zeker als coach.Trainen met Jaap heeft vanaf het eerste moment zijn vruchten afgeworpen. Ik voel me fitter, leniger en heb meer energie. Kortom: voel me echt een paar jaar jonger.Vanaf het eerste moment heeft Jaap goed aangevoeld waar ik behoefte aan had en speelde daar altijd op in met verschillende sessies en type oefeningen. Jaap is hierbij doelgericht, flexibel en betrokken. Door de oefeningen en trainingen aan te passen aan de wensen en fysieke mogelijkheden van ‘de klant’ wordt het optimale resultaat bereikt. Ik zou Jaap dan ook typeren met de woorden: Persoonlijk, Professioneel, Kennis van zaken en Effectief.Dus wil je gericht werken aan je persoonlijke fitheid, heb je fysieke klachten of wil je gewoon goede begeleiding of een stok achter de deur… Jaap is je man!

Aise
5,0 rating
28 februari 2019

Sinds juni 2018 train ik twee keer per week drie kwartier onder begeleiding van Jaap. Door zijn persoonlijke aandacht kan ik efficiënt en doelgericht trainen. Elke oefening is qua intensiteit en herhaling op mijn lijf geschreven. Ik kan niet verzaken en Jaap bewaakt dat ik niet in het rood ga. Jaap varieert veel in oefenvormen en hij is creatief en flexibel. Samen zoeken naar de optimale mix van oefeningen die past bij mijn persoonlijke doelen en wat mijn lichaam nodig heeft.Naast de fysieke training, heb ik veel baat bij de gesprekken die ik met Jaap voer over voeding, leefstijl en hormoon-balans. Jaap dringt zijn visie niet op, maar daagt me op een positieve manier uit. Jaap is een prettige trainer en coach. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Jonas
5,0 rating
28 februari 2019

Jaap is een ontzettend gepassioneerde trainer en coach. Naast het fysieke aspect kijkt hij naar het totale plaatje door ook de voeding, gedrag en motoriek mee te nemen in zijn aanpak. Ik ben van mezelf al erg bekend met fitness maar de oefeningen die Jaap bedenkt zorgen voor veel afwisseling waardoor een training nooit als ‘standaard’ aanvoelt. De persoonlijke aandacht en coaching zorgen er daarnaast voor dat oefeningen zorgvuldig worden uitgevoerd zodat de kans op blessures nagenoeg wordt uitgesloten.

Martijn